Ook Vanaken laat zich uit over Boucaut: “Dat is het beste en het slimste”

Ook Vanaken laat zich uit over Boucaut: “Dat is het beste en het slimste”

7 februari - 21:12 Laatste update: 8 februari - 08:14
30

De uitspraken van Alexandre Boucaut tijdens La Tribune van RTBF over Hans Vanaken werden gretig opgepikt. De ex-ref was niet mals voor de middenvelder van Club Brugge na zijn rode kaart na Antwerp.

Vader Vital Vanaken reageerde tegenover Het Laatste Nieuws. “Ik zie dat het overal wordt opgepikt. Je moet al onder een steen leven om het niet te lezen. Maar voor mij is dit een storm in een glas water. Dit verdient geen aandacht. Hoe Hans hiermee omgaat? Hoge bomen vangen veel wind. Dit gaat hij gewoon naast zich neerleggen, hoor. Daar heeft hij ervaring genoeg voor.”

De entourage van Vanaken tempert aldus de veelbesproken uitspraken van Bocaut en de invloed daarvan. “Ach, andere spelers klagen ook bij de ref, hé. Dat Hans zo reageerde, komt bij mij neer op de wil en de drive om te winnen. Dat is niets nieuw - Hans is altijd zo geweest. Na Antwerp was hij ontgoocheld. Die teleurstelling kwam naar boven.”

Update: Na de 2-1 zege tegen Union SG reageerde ook Hans Vanaken kort op de situatie met de uitspraken van ex-ref Alexandre Boucaut. “Ik reageer daar niet op. Dat is het beste en het slimste. Wat anderen zeggen interesseert mij niet. Ik focus me gewoon op voetballen”, citeert Het Nieuwsblad.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.