Dan toch nog mogelijk Champions League-voetbal voor Vermeeren dit seizoen

Dan toch nog mogelijk Champions League-voetbal voor Vermeeren dit seizoen

7 februari - 17:00

Goed en mooi nieuws voor Arthur Vermeeren. Atlético Madrid heeft zijn Champions League-kern voor de rest van het seizoen kenbaar gemaakt. Daarin is er een plaats voor Vermeeren voorzien.

Vermeeren maakte in de wintermercato de overstap van Royal Antwerp FC naar Atlético Madrid. Bij The Great Old maakte de jonge middenvelder dit seizoen voor de winterstop al furore in de Champions League en dat kan hij dus mogelijk ook doen vanaf de Europese lente van het Kampioenenbal. Op de nieuwe Champions League-lijst van Atlético Madrid vinden we immers de naam van Vermeeren terug.

Tot enkele jaren geleden kon een speler niet met twee verschillende ploegen in hetzelfde seizoen uitkomen in het hetzelfde Europese toernooi. Die regel ging evenwel op de schop waardoor we Vermeeren dit seizoen alsnog in actie kunnen zien in de Champions League. Voor Antwerp eindigde het Kampioenenbal al na de groepsfase. 

Ook Axel Witsel zit natuurlijk nog in de Champions League-kern van Atlético Madrid. De Spanjaarden nemen het in de volgende ronde op tegen het Italiaanse Inter. Het eerste duel tussen Atlético Madrid en Inter is voorzien op 20 februari in Italië. De return in de Spaanse hoofdstad wordt afgewerkt op 13 maart.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.