Onrust bij Chelsea: vrouw Thiago Silva door het stof, Mudryk is berichten spuugzat

Onrust bij Chelsea: vrouw Thiago Silva door het stof, Mudryk is berichten spuugzat

7 februari - 15:12
1

Het blijft onrustig rond Chelsea. Belle Silva, de vrouw van Thiago Silva, heeft woensdagmiddag publiekelijk haar verontschuldigingen gemaakt voor haar sneer richting manager Mauricio Pochettino.

'Het is tijd voor verandering, straks is het te laat', schreef Belle Silva na de vernederende thuisnederlaag van Chelsea tegen Wolverhampton Wanderers (2-4) van afgelopen zaterdag. Haar man moest vervolgens op het matje komen bij Pochettino. "De inhoud van het gesprek is privé, we houden dat intern", aldus de Chelsea-manager.

Inmiddels heeft de Braziliaanse haar excuses aangeboden. 'Het spijt me dat mijn persoonlijke uitbarsting als gepassioneerde Chelsea-fan zo'n impact heeft gehad', laat ze weten. 'Ik vier overwinningen en ben verdrietig als Chelsea verliest. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde.'

Chelsea is afgezakt naar de elfde plaats in de Premier League. Het verschil met de top-vier is inmiddels groter dan het verschil met de degradatiezone. Na het verlies tegen Wolves werden de spelers en manager Pochettino uitgefloten door Stamford Bridge.

Mudryk
Enkele dagen geleden vloog de Oekraïense mega-aankoop Mykhailo Mudryk ook al uit de bocht. Hij was de negatieve berichten zo zat, dat hij een kritische supporters uitdaagde voor een één-tegen-één-duel. 'Jij en ik om tienduizend pond. Kun je een beetje voetballen?'

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.