Schepens onthult: Union sloot vertrek van Nilsson naar KAA Gent niet uit

Schepens onthult: Union sloot vertrek van Nilsson naar KAA Gent niet uit

5 februari - 22:19
7

Bij KAA Gent kende men een bijzonder drukke transferperiode met een komen en gaan van flink wat spelers. De Buffalo's hoopten ook een spits in huis te halen en dachten daarvoor aan Gustaf Nilsson. Zover kwam het echter niet.

Een transfer was nochtans niet onbespreekbaar. Bij Extra Time onthult KAA Gent-icoon en sportief raadgever Günther Schepens namelijk dat Union akkoord ging met een mogelijk vertrek. "Union weigerde het alvast niet", zegt hij.

"We hebben er daarna nog mee gesproken", gaat Schepens verder. De boomlange spits besloot uiteindelijk toch om bij Union te blijven. "Het lijkt nu dat hij niet is gekomen omdat hij voor het sportieve heeft gekozen. Bij Union kan hij de dubbel halen en ergens moet je het waarderen dat iemand voor het sportieve kiest", aldus Schepens.

De 26-jarige spits kwam tot dusver 27 keer uit voor Union, waarin hij goed was voor tien doelpunten en drie assists. Bij Gent haalde men uiteindelijk geen nieuwe spits.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.