Ziet De Ketelaere ploegmaats vertrekken bij Atalanta? 'Club vraagt 50 miljoen'

Ziet De Ketelaere ploegmaats vertrekken bij Atalanta? 'Club vraagt 50 miljoen'

5 februari - 12:28

Teun Koopmeiners staat nog altijd in de belangstelling van Juventus komende zomer. Volgens TuttoMercato moet de ploeg uit Turijn wel diep in de buidel tasten voor de Nederlander. Atalanta zou voor Koopmeiners een prijskaartje van vijftig miljoen euro hanteren.

Juventus haalde in januari Carlos Alcaraz nog naar Turijn. De Argentijnse middenvelder wordt voor een half jaar gehuurd van Southampton, maar in de zomer kan hij voor een kleine vijftig miljoen euro definitief overgenomen worden. Eerder werd al gemeld dat dit niets te maken heeft met de mogelijke komst van Koopmeiners. Atalanta Bergamo zit wel hoog in de boom wat betreft de middenvelder. Zijn huidige club wil vijftig miljoen euro voor Koopmeiners.

Voor Juventus is het een flink prijskaartje, maar wel een die te halen is. Dan moet de ploeg uit Turijn wel nog een speler verkopen. Matias Soulé is daarvoor in beeld. De twintigjarige Argentijn is op dit moment uitgeleend aan Frosinone, maar hij zou dan de omgekeerde weg moeten bewandelen van Koopmeiners. Het voordeel is dat Gian Piero Gasperini als Atalanta-trainer groot fan is van Soulé.