Rode Duivel De Ketelaere gidst Atalanta naar de zege tegen Lazio met twee goals

4 februari - 20:19
14

Atalanta Bergamo nam het zondagavond op tegen Lazio Roma in de Serie A. Rode Duivel Charles De Ketelaere bewees nogmaals zijn kunnen en leidde zijn ploeg eigenhandig naar de overwinning. De voormalige Club Brugge-speler was goed voor twee doelpunten. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 3-1.

Vlak voor rust mocht De Ketelaere de penalty voor zijn rekening nemen. De Rode Duivel trapte de bal zelfzeker in de rechterhoek en zette zo de 2-0 op het scorebord.

In de tweede helft strooide De Ketelaere met de ene knappe actie na de andere. Tien minuten voor het einde mocht hij zijn tweede van de avond achter zijn naam zetten. Na een knappe dribbel knalde hij de bal staalhard tegen het net, 3-0 voor Atalanta. Op het einde werd De Ketelaere naar de kant gehaald, waarbij hij een staande ovatie kreeg van het thuispubliek. Uiteindelijk werd het nog 3-1.

De Ketelaere zit ondertussen aan acht goals en zeven assists in alle competities. Atalanta staat knap vierde met 39 punten. Lazio is negende met 34 punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.