Ondrejka na beslissende goal tegen Club Brugge: “Mooi om dan te bewijzen”

Ondrejka na beslissende goal tegen Club Brugge: “Mooi om dan te bewijzen”

4 februari - 19:29
2

Jacob Ondrejka was van groot belang voor Royal Antwerp FC tegen Club Brugge. Ondrejka zorgde via een vrije trap in de absolute slotfase voor de winnende treffer van The Great Old tegen Blauw-Zwart. Antwerp boekte hierdoor een gevleide overwinning. Ondrejka reageert zeer tevreden na zijn doelpunt.

Ondrejka was langere tijd herstellende van zijn blessure bij Antwerp en mocht vervolgens direct voor de winnende tekenen tegen Club Brugge. “Na veel blessureleed terugkomen en hier de winning goal maken, het is ongelofelijk. Ondanks de achterstand geloofden we erin. Ook op bank wist ik dat we zouden scoren als we bleven drukken. Voor mij was het belangrijk om het verschil te maken bij mijn invalbeurt”, citeert Sporza Ondrejka.

Ondrejka geeft aan zeer tevreden te zijn voor zichzelf en Antwerp na zijn beslissende treffer tegen Club Brugge. “Ik ben heel blij voor het team en mezelf. Ik ben lang weggeweest, heb drie tot vier maanden afgezien en ben blij dat ik nu terug ben. Ik heb al eens gescoord op een vrije trap in Zweden, dus ik wist wat ik moest doen. Ik heb hierop getraind, het is mooi om dan ook te bewijzen dat je het kan”, besluit Ondrejka.