OFFICIEEL: Lokilo vindt na half jaar Hull City alweer nieuwe club

OFFICIEEL: Lokilo vindt na half jaar Hull City alweer nieuwe club

2 februari - 00:00
1

Voor Jason Lokilo staat er opnieuw een nieuw avontuur te wachten. De 25-jarige Congolese Belg neemt afscheid van Hull City en trekt richting Portugal, waar hij op uitleenbasis zal spelen voor FC Vizela.

Dat kondigt de Portugese degradatiekandidaat aan via de officiële kanalen. Daarmee neemt Lokilo alweer afscheid van Hull City, dat hem afgelopen zomer definitief overnam van Sparta. Hij kon daar in 21 partijen niet genoeg overtuigen om hem ook voor de rest van het seizoen te houden.

Lokilo werd in het verleden nog bestempeld als een enorm talent en kreeg een profcontract aangeboden bij RSC Anderlecht, maar weigerde om langer bij de Brusselaars te blijven. Hij verhuisde naar Crystal Palace. Een doorbraak zat er echter niet in.

Daarna kwam Lokilo nog uit voor FC Lorient, Doncaster, Gornik Leczna, Istanbulspor en Sparta Rotterdam. Nu zal hij het seizoen volmaken bij FC Vizela, dat negentiende staat in de Primeira Liga.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.