Suzuki na transfer naar STVV: ''Ik besef dat ik nog stappen moet zetten''

Suzuki na transfer naar STVV: ''Ik besef dat ik nog stappen moet zetten''

1 februari - 10:25
1

Nu Zion Suzuki definitief de overstap maakt naar STVV, is de doelman vastbesloten deze kans te benutten. Suzuki sprak over zijn ontwikkeling bij STVV.

Suzuki kijkt met tevredenheid terug op de wedstrijden bij STVV. ''Ik ben blij met de speelkansen in de eerste helft van het seizoen'', vertelde Suzuki via de officiele kanalen van STVV.

Toch ziet de doelman mogelijkheden tot verdere ontwikkeling. ''Als jonge doelman besef ik dat ik nog stappen moet zetten en progressie kan boeken. Daarom zal ik harder dan ooit werken om mezelf te verbeteren en bij te dragen aan het succes van de club'', zei Suzuki.

Dat kan Suzuki niet zonder de steun van de fans. ''Ik hoop dat ik daarbij op de steun van onze supporters mag rekenen'', aldus Suzuki.

Suzuki komt over van het Japanse Urawa Red Diamonds. Het is nog onbekend voor hoe lang de Japanner heeft getekend en welk bedrag er met de transfer gemoeid gaat.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.