'KV Kortrijk ziet bod op Silkeborg-pion Thordarson geweigerd worden'

'KV Kortrijk ziet bod op Silkeborg-pion Thordarson geweigerd worden'

31 januari - 18:14 Laatste update: 1 februari - 21:15
4

KV Kortrijk kon afgelopen dinsdag een onverhoopt punt pakken tegen Club Brugge en heeft daarmee een goed stap richting behoud gezet. De wintertransfers zijn voorlopig een voltreffer gebleken en KVK lijkt nog niet klaar.

De Kerels hebben met Afolabi al een nieuwe spits in huis gehaald, maar hij is mogelijk niet de enige. Volgens Het Nieuwsblad staat ook Stefan Teitur Todarson op het verlanglijstje van KVK. De Kerels hebben naar verluidt zelfs al een bod gedaan op de 25-jarige spits van Silkeborg. Bij de Deense club was hij dit seizoen goed voor vijf doelpunten in negentien partijen. Bij de Kerels moet hij voor meer concurrentie gaan zorgen voorin.

Tordarson is overigens niet de enige IJslander op het verlanglijstje. Ook Mikael Anderson, in het verleden nog gelinkt aan Club Brugge, is een target van KVK. De 25-jarige middenvelder van Aarhus moet echter zo'n vier miljoen euro kosten, toch iets te gortig voor de West-Vlamingen.

Update: Bij KV Kortrijk is het menens om nog een extra pion in huis te halen. Het ging onder meer voor de spits Thordarson van Silkeborg IF. De club deed volgens Sacha Tavolieri ook een bod van 700.000 euro op de aanvaller, maar zag dat geweigerd worden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.