UPDATE: Tavolieri: 'Alles in orde rond Nkuba, transfer binnen 24 uur officieel'

UPDATE: Tavolieri: 'Alles in orde rond Nkuba, transfer binnen 24 uur officieel'

30 januari - 09:10 Laatste update: 20:25
17

Ken Nkuba, de 22-jarige rechtermiddenvelder, gaat dinsdag beginnen aan zijn medische testen bij KRC Genk. De Limburgers hebben een akkoord bereikt met Sporting Charleroi, weet Het Laatste Nieuws.

Nkuba maakt de overstap van Charleroi naar Genk voor een transfersom van 3,75 miljoen euro. Nkuba tekent bij Genk een contract voor 4,5 jaar. Bij Genk moet Nkuba de opvolger worden van Daniel Muñoz, de rechtervleugelverdediger is dicht bij een overstap naar Crystal Palace.

Het contract van Nkuba bij Charleroi loopt nog tot de zomer van 2026. Zijn actuele marktwaarde is volgens transfermarkt 3,5 miljoen euro. Met Nkuba kan Genk zich gaan versterken met een Belgische Belofte.

UPDATE: Volgens Sacha tavolieri is alles in kannen en kruiken rond de transfer van Nkuba. De rechtsachter zou ook volgens de journalist een contract tekenen tot juni 2028. Naar verluidt zou de transfer binnen de 24 uur officieel gemaakt worden. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.