'Antwerp richt het vizier op voormalige Standard-uitblinker Marin'

'Antwerp richt het vizier op voormalige Standard-uitblinker Marin'

29 januari - 20:31
11

Na het vertrek van Arthur Vermeeren is Royal Antwerp FC begonnen aan de zoektocht naar een nieuwe middenvelder. Daarbij is het onder andere uitgekomen bij Razvan Marin.

Eerder raakte al bekend dat Antwerp het vizier heeft gericht op Dennis Praet en Amane Romeo. Zij zijn echter niet de enige middenvelders op het verlanglijstje van The Great Old. Het Laatste Nieuws weet namelijk dat Antwerp het vizier ook heeft gericht op Marin.

De Roemeense international speelde eerder in ons land voor Standard en versierde een toptransfer naar het Ajax van toenmalig sportief directeur Marc Overmars. Daar wist hij echter niet door te breken en vertrok hij richting Italië. Eerst kwam hij nog uit voor Cagliari, inmiddels is hij aan de slag bij Empoli.

Antwerp wil hem nu graag terug naar België halen. Of het om een definitieve transfer of uitleenbeurt gaat is voorlopig nog niet duidelijk.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.