Hoofdtrainer van Trossard ontkent geruchten: 'Wie, ik? Dat is absoluut fake news'

Hoofdtrainer van Trossard ontkent geruchten: 'Wie, ik? Dat is absoluut fake news'

29 januari - 19:46

Mikel Arteta, de hoofdtrainer van Rode Duivel Leandro Trossard, heeft gereageerd op de geruchten in Spanje dat hij na dit seizoen Arsenal zou verlaten voor FC Barcelona. Volgens de 41-jarige Spanjaard zijn die geluiden 'volkomen onzin'. 

Tijdens een persconferentie van Arsenal wordt Arteta gevraagd of hij deze zomer vertrekt uit Londen. "Wie, ik? Nee. Dat is absoluut fake news. Ik weet niet waar dat vandaan komt, maar het is niet waar. Ik ben er erg boos om." De geruchtenmolen kwam op gang nadat Xavi aankondigde na dit seizoen te stoppen als trainer van FC Barcelona.

De trainer van de huidige nummer drie van Engeland weet niet waar de geruchten vandaan komen. "Er is geen bron of iets dergelijks. Mensen moeten voorzichtig zijn met hoe ze dit soort dingen brengen. Ik zit op de juiste plek, met de juiste mensen. We hebben hier nog veel werk te doen."

Arteta is sinds het seizoen 2019/2020 manager van Arsenal. Daarvoor was hij drie jaar lang de rechterhand van Pep Guardiola bij Manchester City.