''Lange weg te gaan, maar Club Brugge heeft samen met Union de breedste kern''

''Lange weg te gaan, maar Club Brugge heeft samen met Union de breedste kern''

29 januari - 15:45
12

Club Brugge won afgelopen zaterdag met 1-4 van RSC Charleroi en loopt daardoor in op de Jupiler Pro League-nummers 1 en 2, Union SG en RSC Anderlecht. Marc Degryse en Frank Boeckx suggereren dan ook dat Club Brugge een flinke inhaalslag kan gaan maken.

Wat betreft de selectie zit het volgens Degryse wel goed voor Club Brugge-trainer Ronny Deila. ''Club Brugge heeft nog een lange weg af te leggen, maar - wat mij betreft - is het de ploeg die samen met Union de breedste kern heeft'', vertelde Degryse in de podcast 'vier-nul'.

Boeckx ziet Club Brugge een inhaalslag maken in de tweede helft van het Jupiler Pro League-seizoen. ''Ik zie ze niet veel punten meer verliezen. Thiago heeft er nu vijftien gescoord, hij zal makkelijk naar de 20 goals gaan.Voetbal is soms simpel: als je een spits hebt die veel scoort en een keeper die vaak de nul houdt, dan kom je al een heel eind. En als daartussen nog eens mannen als Vanaken of Nielsen lopen...'', haakte Boeckx in.

Momenteel staat Club Brugge 4 punten achter op RSC Anderlecht en 12 punten achter op Union SG in het Jupiler Pro League-klassement.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.