'Het voetbal van Anderlecht is weer bijzonder matig'

'Het voetbal van Anderlecht is weer bijzonder matig'

29 januari - 15:20 Laatste update: 15:23
114

RSC Anderlecht heeft in het nieuwe jaar al drie wedstrijden gespeeld. Tijd voor Peter Vandenbempt om de balans op te maken voor paars-wit. De analist is niet te spreken over het getoonde spel.

Vandebempt heeft een duidelijke mening over het team van trainer Brian Riemer. 'Dat is toch de vaststelling na 3 wedstrijden in het nieuwe jaar: in Leuven en twee keer tegen Union was het voetbal weer bijzonder matig, zoals in een lange periode enkele maanden geleden', schreef Vandenbempt op Sporza

De analist zag weinig aanvallende creativiteit bij paars-wit. 'Veel balbezit, daar wees coach Brian Riemer op, maar hij interpreteerde dat verkeerdelijk als dominantie, denk ik. Nauwelijks een opening of een vlotte aanval, amper een kans. Dat is toch zeer pover', aldus Vandenbempt.

Anderlecht kon door het gelijkspel niet inlopen op koploper Union SG (2-2). De clubs staan nog steeds 8 punten uit elkaar.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.