Sykes na RSC Anderlecht – Union SG: “Voelt als nederlaag, echt een grote klap”

Sykes na RSC Anderlecht – Union SG: “Voelt als nederlaag, echt een grote klap”

29 januari - 22:44
4

Ross Sykes, de 24-jarige centrale verdediger van Union SG, blikt terug op het 2-2 gelijkspel tegen RSC Anderlecht. Sykes baalt stevig na het gelijkspel van de koploper tegen de nummer twee van de Jupiler Pro League in de Brusselse derby. Sykes speelt op dit moment centraal achterin bij de koploper, de Engelsman vervangt Koki Machida. De Japanner is op dit moment actief in de Asian Cup. 

Sykes zag dat Anderlecht in de 92e minuut tekende voor de gelijkmaker via Thorgan Hazard. “Het voelt als een nederlaag, echt een grote klap. We hadden de volledige controle over de wedstrijd tot we het cornerdoelpunt tegen krijgen. Nadien speelden we met te veel stress en was het niet goed genoeg”, citeert Het Nieuwsblad Sykes.

Sykes is teleurgesteld na het gelijkspel van Union op bezoek bij Anderlecht. “We hebben twee punten verloren, maar de focus ligt nu al op de volgende wedstrijd (tegen RWDM). Zelf ben ik blij met mijn prestatie en hoop ik zo veel mogelijk te spelen tot Koki Machida terug is (van de Asian Cup)”, besluit Sykes.