Vermeeren tijdens voorstelling: ''Atlético kwam voor mij op juiste moment''

Vermeeren tijdens voorstelling: ''Atlético kwam voor mij op juiste moment''

29 januari - 14:25
1

Arthur Vermeeren is officieel middenvelder bij Atlético Madrid. Nu is de Rode Duivel ook voorgesteld bij de Spaanse club. Tijdens de voorstelling sprak Vermeeren over zijn eerste stappen bij Atlético en over zijn transfer.

De Rode Duivel beseft dat het knokken wordt om speelminuten te krijgen en zich aan te passen aan Spanje. ''Ik wil zo veel mogelijk bijleren. Het wordt zeker niet makkelijk. Ik ga me moeten aanpassen aan de taal, de cultuur en het klimaat'', vertelde Vermeeren aan Sporza.

Ook met het oog op het EK hoopt Vermeeren op speelminuten. ''Hopelijk liggen er in de nabije toekomst heel wat mogelijkheden. Het EK komt er binnenkort aan, maar Atlético kwam voor mij op het juiste moment om de volgende stappen te zetten in mijn carrière'', aldus Vermeeren.

Vermeeren kwam in totaal 66 keer in actie voor Antwerp. Daarin wist de Rode Duivel 3 keer te scoren en 8 assists te geven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.