Concurrentie voor Club en Genk, Tavolieri: 'Leeds drukt door voor Hashioka (STVV)'

Concurrentie voor Club en Genk, Tavolieri: 'Leeds drukt door voor Hashioka (STVV)'

28 januari - 11:19 Laatste update: 12:37
8

De afgelopen dagen raakte bekend dat Daiki Hashioka heel wat interesse geniet. Zowel Club Brugge en KRC Genk als het Duitse VfL Bochum zouden in de running zijn voor de rechtsachter van STVV. Nu zou echter Leeds United in de dans gesprongen zijn én favoriet zijn om de Japanner binnen te halen.

Volgens Sacha Tavolieri staat Hashioka erg dicht bij een transfer naar Leeds, momenteel vierde in de Championship. De onderhandelingen op clubniveau zouden in een vergevorderd stadium zitten en ook de Japanner zelf zou de overstap zien zitten. Er ligt naar verluidt een contract klaar tot juni 2028.

Dit zou slecht nieuws zijn voor Club Brugge en KRC Genk, die Hashioka hoog op het verlanglijstje hadden staan als nieuwe rechtsachter. Bij Leeds United zou de Japanner de concurrentie moeten aangaan met Jamie Shackleton. De ervaren Stuart Dallas staat al een tijdje aan de zijlijn met een dijbeenbreuk.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.