Leysen na Kortrijk – Leuven: “Had met veld te maken, het was soms potteke stamp”

Leysen na Kortrijk – Leuven: “Had met veld te maken, het was soms potteke stamp”

27 januari - 22:33
1

Tobe Leysen, de doelman van OH Leuven, wist de 0 te houden tegen KV Kortrijk. Op bezoek bij De Kerels werd er met 0-0 gelijkgespeeld. Dit was mede door een fraaie redding van Leysen. De doelman vertelt na het gelijke spel onder in de Jupiler Pro League.

Volgens Leysen was een gelijkspel de terechte uitslag na Kortrijk – Leuven. Desondanks was de doelman teleurgesteld in het resultaat. “Een punt is een normaal resultaat voor beide ploegen, maar we waren naar hier gekomen voor drie punten”, citeert Sporza Leysen.

Leysen wist met een fraaie en belangrijke redding op een kopbal van Felipe Avenatti de 0 te houden. Daarvoor sta ik er, maar dat is nu niet het belangrijkste. Ik denk ook dat beide keepers weinig werk hadden”, deelt Leysen.

Leysen wordt tot slot gevraagd of het kwam doordat Kortrijk en Leuven angstig voetbal op de mat legden. “Ik had bij ons niet dat gevoel, maar er werd wel meer safe gespeeld achterin. Dat had ook met het veld te maken. Het was soms potteke stamp. Beide ploegen bouwden zekerheid in”, besluit Leysen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.