CEO Fredberg over komst Kikkenborg bij Anderlecht: “Extra portie concurrentie”

CEO Fredberg over komst Kikkenborg bij Anderlecht: “Extra portie concurrentie”

27 januari - 17:38 Laatste update: 18:05
13

RSC Anderlecht heeft zich officieel versterkt met doelman Mads Kikkenborg. CEO Sports Jesper Fredberg is zeer te spreken over de komst van zijn 24-jarige landgenoot. Fredberg is benieuwd naar de ontwikkelingen van Kikkenborg bij Anderlecht, Kikkenborg kwam over van Lyngby BK.

Bij Anderlecht mag Kikkenborg gaan concurreren met een andere Deen, Kasper Schmeichel. “Met Mads voegen we een ander profiel en een extra portie concurrentie toe aan onze kern. Hij is een grote doelman met een groot bereik”, deelt Fredberg via de officiële kanalen van Anderlecht.

Fredberg is ook te spreken over de ontwikkelingen van Kikkenborg. “Mads heeft zich de voorbije twee jaar erg snel en sterk ontwikkeld. We zijn erg benieuwd om hem zijn ontwikkeling hier bij Anderlecht te zien verderzetten”, besluit Fredberg.

Kikkenborg heeft voor 4,5 seizoenen getekend bij Anderlecht. Paars-wit heeft de 1,97 meter lange doelman volgens transfermarkt voor 1.3 miljoen euro overgenomen van Lyngby.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.