UPDATE: 'Akkoord bereikt, Gattoni is op weg naar RSC Anderlecht'

UPDATE: 'Akkoord bereikt, Gattoni is op weg naar RSC Anderlecht'

27 januari - 14:46 Laatste update: 28 januari - 13:19
20

RSC Anderlecht blijft speuren naar defensieve versterking en wil deze winter nog een nieuwe pion in huis halen. Bij die zoektocht is het uitgekomen bij Federico Gattoni.

Volgens het lokale Diario de Sevilla is Anderlecht begonnen aan de onderhandelingen met Sevilla voor de 24-jarige verdediger, die bij Sevilla amper kan rekenen op speelminuten. Anderlecht deed eerder dit seizoen al zaken met Sevilla door Ludwig Augustinsson en Thomas Delaney weg te halen bij de club.

Gattoni zou niet definitief in huis worden gehaald door Anderlecht, maar wel op uitleenbasis vertrekken richting de Brusselaars. Of er ook een aankoopoptie in het huurcontract zit, is nog niet duidelijk.

De 24-jarige Argentijn moet bij Anderlecht voor extra concurrentie zorgen achterin. Hij speelde dit seizoen vier partijen voor Sevilla, waarin hij goedwas voor één doelpunt. Afgelopen seizoen werd hij nog uitgeleend aan het Argentijnse San Lorenzo. Daar was ij wel een basispion.

UPDATE: Gattoni heeft voor Anderlecht gekozen. Ook Cádiz wilde de verdediger inlijven, maar Gattoni heeft aangegeven dat hij kiest voor een avontuur bij Anderlecht in de Jupiler Pro League, weet Het Laatste Nieuws.

UPDATE: Volgens de Spaanse journalist Fernando Serrano is de deal tussen Anderlecht en Sevilla ook helemaal rond. Gattoni verlaat de Spaanse club en trekt binnenkort richting ons land.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fede Gattoni (@fedeagattoni)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.