'KVC Westerlo bereikt akkoord met Hull City over Iraanse international Sayyad'

'KVC Westerlo bereikt akkoord met Hull City over Iraanse international Sayyad'

27 januari - 16:30

KVC Westerlo zit nog steeds verwikkeld in een stevige degradatiestrijd en moet nog flink wat punten sprokkelen. Het haalde al enkele nieuwelingen in huis en wil met Allahyar Sayyadmanesh een volgende pion aantrekken.

'Sayyad' is een 22-jarige flankaanvaller die momenteel uitkomt voor Hull City. Daar is de international echter niet zeker van een basisplek, waardoor hij op zoek gaat naar speelminuten. Die kan hij vinden bij Westerlo.

Volgens de Turkse journalist Ertan Süzgün is Sayyad ook op weg naar ons land. Westerlo zag een uitleenbod op de aanvaller geaccepteerd worden. Hij is momenteel op weg naar ons land om daar contractbesprekingen te voeren met Westerlo. Als ook op persoonlijk niveau een akkoord wordt bereikt, kan Sayyad voorgesteld worden bij de Kemphanen.

Sayyad speede in het verleden voor onder meer Istanbulspor, Fenerbahçe en Zorya Lugansk. Bij die laatste club brak hij op uitleenbasis door en wist hij uiteindelijk een transfer naar Engeland te versieren. Dat werd echter nog geen succes.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.