'Inter lijkt handtekening Dumfries te kunnen vergeten, topclubs tonen interesse'

'Inter lijkt handtekening Dumfries te kunnen vergeten, topclubs tonen interesse'

26 januari - 14:44
1

De kans dat Denzel Dumfries zijn contract bij Internazionale gaat verlengen lijkt met de dag kleiner te worden, waardoor een vertrek in de zomer een reële optie lijkt. Manchester United, Bayern München en AS Monaco zouden aan de back zitten te denken, meent FCInterNews.

De Oranje-international ligt in Milaan vast tot medio 2025 en gesprekken om het contract te verlengen hebben vooralsnog niets opgeleverd. Inter zou een scenario als dat van Milan Škriniar willen voorkomen. De centrale verdediger kwam er een jaar geleden ook niet uit met de Nerazzuri en vertrok vervolgens transfervrij naar Paris Saint-Germain.

Dumfries zou een salaris van vijf miljoen per jaar vragen en dat lijkt de Italianen te gortig. Inter wil naar verluidt niet verder gaan dan een jaarsalaris van vier miljoen. Manchester United en Bayern München worden in verband gebracht met Dumfries. De interesse van de Engelsen zou echter afhankelijk zijn van het aanblijven van trainer Erik ten Hag. Inter heeft reeds een opvolger in huis, namelijk Tajon Buchanan, die voor zeven miljoen overkwam van Club Brugge. 

‼️ La richiesta rimane 5 milioni netti a stagione mentre l'Inter non si è mai spinta oltre i 4 milioni e, con l'abolizione del Decreto Crescita, diminuiscono notevolmente le possibilità di un accordo ⬇️⚫️🔵 pic.twitter.com/AED5i9Rfe0

— FcInterNews.it (@FcInterNewsit) January 26, 2024

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.