Bouchouari debuteert bij Anderlecht, Riemer: Heb er een goed buikgevoel bij

Bouchouari debuteert bij Anderlecht, Riemer: "Heb er een goed buikgevoel bij"

25 januari - 19:58 Laatste update: 20:03
8

Donderdagavond begint Mohamed Bouchouari in de basis bij RSC Anderlecht. De 23-jarige rechtsback maakt zijn debuut voor Paars-Wit in de kwartfinale van de Beker van België tegen Union Saint-Gilloise. Brian Riemer blikt alvast vooruit.

Volgens Riemer heeft Bouchouari een sterke winterstage achter de rug. "Hij heeft me aangenaam verrast. Ik heb er een goed buikgevoel bij. Mohamed is een geweldige speler, dus ik ben blij voor hem", aldus de RSCA-coach bij Sporza.

Het feit dat zijn debuutmatch meteen een kwartinale in de Beker van België is, baart Riemer naar eigen zeggen geen zorgen. "Ik ben verrast dat hij zijn debuut nog niet heeft gemaakt als ik naar zijn kwaliteiten kijk. Hij is technisch goed, beweegt snel en verstaat het spel", klinkt het.

Bouchouari kwam dit seizoen wel al twaalf keer in actie in de Challenger Pro League. Daarin was hij goed voor één assist.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.