“Gheysens (Antwerp) kon bod van Atlético op Vermeeren niet afwijzen”

“Gheysens (Antwerp) kon bod van Atlético op Vermeeren niet afwijzen”

25 januari - 18:16
8

Arthur Vermeeren van Antwerp staat op het punt een opmerkelijke overgang te maken naar Atletico Madrid. De jonge Rode Duivel zette donderdag voet op Madrileense grond. Alex Teklak, analist bij RTBF, gelooft dat Antwerp het geld niet kon afwijzen.

De transfer, naar verluidt rond de €27 miljoen, is gunstig voor Antwerp, gezien hun financiële situatie. Dat gelooft Alex Teklak. De analist benadrukt het financiële als doorslaggevende factor, vooral gezien de financiële uitdagingen waarmee Antwerp te maken heeft. “Het aanbod was ongetwijfeld van die aard dat Paul Gheysens het niet kon weigeren, want hij heeft een paar financiële gaten te vullen”, lezen we.

Teklak verwachtte eigenlijk dat de transfer zich aan het einde van het seizoen zou voordoen. Desondanks ziet hij het als een kans die Vermeeren niet kan afslaan, gezien het vooruitzicht om onder de hoede van een van de beste coaches ter wereld, Diego Simeone, te werken.

"Het is perfect voor hem als hij verder komt," merkt Teklak op. Bij Atletico Madrid krijgt Vermeeren de gelegenheid om te werken met ervaren en vaardige spelers, zoals Koke en Axel Witsel, die hem zullen omringen en waarbij de middenvelder tot zijn recht zal komen.