OFFICIEEL: Manchester City presenteert Argentijns wonderkind 'de kleine duivel'

OFFICIEEL: Manchester City presenteert Argentijns wonderkind 'de kleine duivel'

25 januari - 14:59

Claudio Echeverri is de kersverse aanwinst van Manchester City, zo meldt de regerend Premier League-kampioen via de eigen kanalen. De achttienjarige middenvelder wordt voor zo'n 14,5 miljoen euro plus bonussen overgenomen van River Plate en voegt zich bij onder meer Kevin De Bruyne en Jérémy Doku. 

Echeverri, ook wel 'kleine duivel' genoemd, heeft een contract tot 2028 getekend in het Etihad Stadium. Hij zal tot het einde van dit kalenderjaar aan River Plate verhuurd worden. In januari 2025 zal hij definitief aansluiten bij de selectie van City. Echeverri staat te boek als een van de grootste talenten van Argentinië. Ook FC Barcelona had het talent graag aan willen trekken, maar de Catalanen beschikten niet over de financiële middelen om het over te nemen.

Echeverri maakte in juni 2023 onder voormalig Manchester City-verdediger Martin Demichelis zijn debuut voor de hoofdmacht, daarin was hij direct goed voor een assist. Inmiddels heeft hij zes wedstrijden achter zijn naam staan bij River Plate, hij wacht nog op zijn eerste doelpunt.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Manchester City (@mancity)

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!