UPDATE: Vermeeren (Antwerp) is geland in Madrid voor onderhandelingen

UPDATE: Vermeeren (Antwerp) is geland in Madrid voor onderhandelingen

25 januari - 10:15 Laatste update: 12:25
7

De overgang van Arthur Vermeeren naar Atlético Madrid komt steeds dichterbij. De middenvelder van Royal Antwerp FC vloog donderdagochtend richting Spanje. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Vermeeren is gespot op het vliegveld van Zaventem op donderdagochtend. Daar was de Rode Duivel met zijn vriendin, vader en zijn team van advocaten.

Opvallend was dat Vermeeren afgelopen woensdag geen minuten maakte tegen OH Leuven in de Beker van België. Naar verluidt wilde Antwerp geen risico nemen op het mislopen van een transfer voor het Belgische talent.

Inmiddels praat Antwerp met Dennis Praet. Mark van Bommel ziet in de Leicester City-middenvelder een mogelijke vervanger voor Vermeeren, die momenteel niet in de plannen voorkomt van trainer Enzo Maresca.

Update: Journalist David Van den Broeck laat in een update weten dat Arthur Vermeeren geland is in Madrid om de onderhandelingen met Atlético te starten. De middenvelder staat voor een vertrek uit Antwerp.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.