Parker spreekt over ontgoocheling bij Club Brugge: Niet genoeg tijd gekregen

Parker spreekt over ontgoocheling bij Club Brugge: "Niet genoeg tijd gekregen"

24 januari - 20:15
4

Na zijn ontslag bij Club Brugge heeft Scott Parker voor het eerst teruggeblikt op zijn vertrek bij Blauw-Zwart. Eén grote ontgoocheling voor de Engelsman, zo blijkt nu.

Net voor het einde van 2022 werd Parker nog aangesteld bij Club Brugge en moest hij voor betere resultaten gaan zorgen na Carl Hoefkens. Dat liep echter volledig fout af en de Engelsman deed het nog slechter dan Hoefkens. Na 67 dagen moest hij dan ook opnieuw vertrekken.

"Ik vond het een aantrekkelijke kans om mijn ideeën te implementeren in een ander land", zegt de Engelsman nu bij Ladbrokes. "Bij Club heeft het niet lang geduurd – een ontgoocheling. Natuurlijk had ik graag betere resultaten geboekt, maar ik kreeg niet voldoende tijd", klinkt het.

Ondanks de grote ontgoocheling noemt Parker het ook een leerrijke ervaring bij Club Brugge. "Ik ben een betere coach geworden", geeft hij nog aan. "Ik heb nagedacht over waar ik in de fout ben gegaan en ook over wat ik goed heb gedaan. Ik heb sindsdien aanbiedingen gekregen, maar het is nu cruciaal om de juiste opportuniteit te kiezen. Ik kijk uit naar de volgende uitdaging", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.