'Twee ervaren pionnen, waaronder Trebel, moeten vertrekken bij Charleroi'

'Twee ervaren pionnen, waaronder Trebel, moeten vertrekken bij Charleroi'

26 januari - 23:30
5

Sporting Charleroi haalde voorlopig nog geen nieuwe aanwinsten, maar uitgaand is het niet stil gebleven. De club zoekt ook nog naar een oplossing naar twee overbodige pionnen.

Na het vertrek van Loïc Bessilé richting Dunkerque en het aankomende vertrek van Valentine Ozornwafor wil Charleroi nog een oplossing vinden van twee andere pionnen. Bij Sudpresse klinkt het namelijk dat ook Adrien Trebel en Damien Marcq andere oorden moeten opzoeken.

Trebel werd afgelopen zomer nog maar pas in huis gehaald nadat zijn contract bij RSC Anderlecht was afgelopen. Zijn komst werd echter een grote flop en hij speelde slechts zes partijen voor de club. Charleroi wilde zijn contract al ontbinden, maar daar ging Trebel voorlopig niet mee akkoord.

Ook Marcq moet andere oorden opzoeken. Dit seizoen speelde hij nog flink wat partijen voor de club, maar hij verloor zijn basisplek recent. Hij heeft een aflopend contract bij Charleroi en mag deze winter dan ook op zoek naar een nieuwe uitdaging. Vindt hij die niet, dreigt Marcq net zoals Trebel niet meer in actie te gaan komen voor Charleroi.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.