‘Newcastle overweegt Nusa (Club Brugge) als mogelijke vervanger voor Almiron’

‘Newcastle overweegt Nusa (Club Brugge) als mogelijke vervanger voor Almiron’

24 januari - 12:29
3

Antonio Nusa’s toekomst is al even stof tot speculatie. Tottenham leek lange tijd topfavoriet te zijn, maar nu zou ook Newcastle United interesse tonen in het goudhaantje van Club Brugge. Dat meldt Football Insider.

Newcastle United zou zelfs interne gesprekken voeren over een mogelijke overname van Nusa van Club Brugge, zo melden bronnen aan Football Insider. De 18-jarige Nusa staat op de radar van de Magpies als potentiële vervanger voor Miguel Almiron, die naar verluidt een "enorm" aanbod heeft geaccepteerd van Al-Shabab in de Saoedische Pro League. 

Hoewel de deal tussen Almiron en Al-Shabab nog niet is afgerond, overweegt Newcastle geld in te zamelen voor nieuwe aanwinsten en hun Financial Fair Play-situatie te verbeteren door mogelijk Nusa aan te trekken. Dat schrijft de nieuwsdienst.

Newcastle, onder leiding van Eddie Howe, heeft echter interne gesprekken gevoerd over het kapen van de deal en het aantrekken van de veelbelovende vleugelspeler naar St James' Park. Nusa heeft dit seizoen indruk gemaakt op Howe met vier doelpunten en drie assists in 27 optredens in alle competities voor Club Brugge.