Zulte Waregem gelooft rotsvast in nieuwkomer: Onder de indruk van zijn talent

Zulte Waregem gelooft rotsvast in nieuwkomer: "Onder de indruk van zijn talent"

23 januari - 22:43
2

SV Zulte Waregem gaat nog steeds vol voor de titel in de Challenger Pro League, of op z'n minst promotie. Winteraanwinst Stavros Gavriel moet daarbij helpen. Aan de Gaverbeek verwacht men veel van de linksvoetige aanvaller uit Cyprus.

Sportief manager Tom Caluwé geeft aan dat zijn club een flinke slag geslagen heeft door Gavriel over te nemen. Op zijn 21e maakte die al een stevige indruk bij Apoel Nicosia. Die lijn moet hij doortrekken bij Zulte Waregem. "We hebben heel wat wedstrijden van Gavriel bekeken en waren onder de indruk van zijn talent", aldus Caluwé op de website van Essevee.

De fans van Zulte Waregem krijgen er meteen een profielschets bovenop. "Hij is een dribbelvaardige flankaanvaller die heel doelgericht voetbalt. We hopen zijn kwaliteiten snel in het team te passen en zo verder te bouwen aan een competitieve kern", besluit Caluwé. Mogelijk komt Gavriel volgend weekend al in actie bij zijn kersverse werkgever. Zulte Waregem, gedeeld koploper in de Challenger Pro League, gaat zondag op bezoek bij Club Luik.