Fabrizio Romano: Kompany krijgt concurrentie voor gewenste aanvaller

Fabrizio Romano: Kompany krijgt concurrentie voor gewenste aanvaller

23 januari - 21:23

Ajax lijkt Carlos Forbs naar de Premier League te kunnen sturen. Na het Burnley van Vincent Kompany is nu ook Nottingham Forest bezig met de Portugese vleugelaanvaller, meldt Fabrizio Romano.

Nottingham Forest, de nummer zestien van de Premier League, heeft zich officieel gemeld bij Ajax en wil Forbs tot het einde van het seizoen huren. Over een eventuele optie tot koop wordt niets gemeld. Volgens Romano gaan de gesprekken de goede kant op.

Voetbal International meldde maandag al dat competitiegenoot Burnley concreet is voor Forbs, die een halfjaar geleden voor veertien miljoen euro de overstap maakte van Manchester City naar Ajax. Destijds was ook West Ham United voor de aanvaller in de markt.

Bij Ajax wil het vooralsnog niet vlotten met Forbs, die twee goals maakte en drie assists gaf in 24 officiële wedstrijden. De Amsterdammers zouden niet staan te springen om zijn vertrek, terwijl Forbs naar verluidt voor zijn kans wil gaan in de hoofdstad. Het nieuws van Romano werpt echter een ander licht op de zaak.

Nottingham Forest onderhandelt op dit moment niet alleen met Ajax. Met Borussia Dortmund wordt gesproken over een transfer van Giovanni Reyna. De aanvallende middenvelder uit de Verenigde Staten moet net als Forbs tot het einde van het seizoen worden gehuurd.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.