'Atlético Madrid onderhandelt met Antwerp over Rode Duivel Vermeeren’

'Atlético Madrid onderhandelt met Antwerp over Rode Duivel Vermeeren’

22 januari - 10:01 Laatste update: 10:17
2

De geruchten over Arthur Vermeeren zullen blijven aanhouden. Verschillende clubs worden in verband gebracht met de Rode Duivel. Journalist Matteo Moretto linkt nu ook Atlético Madrid aan Vermeeren.

De 18-jarige Vermeeren won afgelopen week nog de trofee voor Belofte van het Jaar en wordt gegeerd door de Europese top. Atlético Madrid zou aan het onderhandelen zijn met Royal Antwerp FC over een transfer.

Vermeeren heeft nog een contract tot 2026 bij Antwerp en The Great Old hoopt een recordbedrag te ontvangen voor het toptalent. Eerder liet CEO Sven Jaecques zich al uit over Vermeeren. “Of we hem de rest van het seizoen op huurbasis willen houden? Sommige clubs staan er voor open, andere niet. Arthur zal daar zijn keuze niet van laten afhangen. Het voordeel is dat we niet met 20-25 clubs spreken. Het gaat hier over de absolute top van vijf à zes teams. We zien wel wat het wordt.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.