Napoli wil na Ngonge nog een Belg en drukken door voor Rode Duivel Mangala

'Napoli wil na Ngonge nog een Belg halen en drukt door voor Rode Duivel Mangala'

21 januari om 12:19

Nadat Napoli eerder deze week Cyril Ngonge officieel voorstelde, lijkt hun honger op de transfermarkt nog niet gestild. De Italianen willen zich deze winter nog versterken op het middenveld en hebben volgens transferexpert Gianluca Di Marzio een nieuw bod gedaan op Rode Duivel Orel Mangala.

De Azzuri zouden een nieuw bod neergelegd hebben bij Nottingham Forrest. Napoli zou Mangala zes maanden willen huren en daaraan een verplichte aankoopoptie willen koppelen voor om en bij de 25 miljoen euro. Indien de Rode Duivel in de tweede seizoenshelft minimaal 45 minuten van 50% van de resterende wedstrijden zou spelen, wordt de aankoopoptie verplicht.

Mangala heeft nog een contract tot juni 2026 in Engeland, maar zelf zou Mangala naar verluidt wel open staan voor een nieuwe uitdaging. Of Nottingham zijn middenvelder deze winter nog wil laten gaan, zonder meteen boter bij de vis te krijgen, is nog maar de vraag.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.