OFFICIEEL: Club Brugge-product Ngonge verlaat Hellas Verona voor Napoli

OFFICIEEL: Club Brugge-product Ngonge verlaat Hellas Verona voor Napoli

19 januari - 20:55
9

Napoli heeft de komst van Cyril Ngonge aangekondigd. Het jeugdproduct van Club Brugge komt over van Hellas Verona en heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2028. 

De transfer van Ngonge hing al even in de lucht, maar is vrijdagavond wereldkundig gemaakt door Napoli. De regerend Italiaans landkampioen maakt niet bekend hoe veel het betaalt voor de vleugelspeler, maar volgens recente berichtgeving van Fabrizio Romano gaat het om een transfersom van achttien miljoen euro, exclusief twee miljoen aan mogelijke bonussen. 

Met Ngonge hoopt Napoli de weg omhoog weer in te zetten. Na het geweldige 2022/23 is het dit seizoen allemaal stukken minder. Napoli bekleedt op dit moment de achtste plek op de ranglijst.  Ngonge speelde dit seizoen 21 matchen namens Hellas Verona. De rechtsbuiten wist hierin zes keer het net te vinden. Ook leverde Ngonge twee assists aan zijn ploegmaats. Voor Club Brugge speelde de aanvaller vijf partijen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.