'Tottenham geeft Nusa niet op en plant nieuwe gesprekken met Club Brugge'

'Tottenham geeft Nusa niet op en plant nieuwe gesprekken met Club Brugge'

20 januari - 23:00
2

Bij Tottenham Hotspur wil men er alles aan doen om Antonio Nusa weg te lokken bij Club Brugge. Van een akkoord is nog geen sprake, maar Tottenham blijft wel gaan voor zijn komst.

Eerder raakte al bekend dat Tottenham interesse toont in het Noorse goudhaantje van Club Brugge en dat er gesprekken waren over een transfer. Een akkoord was er nog niet. Volgens Fabrizio Romano heeft Tottenham zijn komst echter nog niet opgegeven en voert het binnenkort opnieuw gesprekken met Club Brugge.

Tottenham wil daarmee de vele ploegen die interesse tonen ook te snel af te zijn. Zij hopen deze winter de deal al rond te krijgen, al staat het lang niet vast dat Nusa ook vertrekt. De Noor zelf wil naar verluidt liefst tot het einde van het seizoen bij Club Brugge blijven.

Hoeveel Nusa de Bruggelingen zal opleveren, is niet bekend. Afgelopen zomer werd een bod van Chelsea van rond de dertig miljoen euro nog geweigerd.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.