De Ketelaere over tijd bij Atalanta en AC Milan: “Erg blij om hier te zijn”

De Ketelaere over tijd bij Atalanta en AC Milan: “Erg blij om hier te zijn”

20 januari - 12:41
2

Atalanta's Charles De Ketelaere deelde zijn gedachten over zijn huidige avontuur bij Atalanta en zijn toekomst bij AC Milan in een boeiend interview met de Gazzetta dello Sport. De voormalige Club Brugge-speler sprak openhartig.

Tijdens het interview reflecteerde De Ketelaere op moeilijke momenten van het vorige seizoen en benadrukte hij hoe zijn toewijding hem hielp om kalm te blijven en vertrouwen te behouden. Over Gasperini's impact op zijn spel zei hij: "Met zijn advies, zowel technisch als tactisch, heeft hij me geholpen mijn voetbaldenken te ontwikkelen."

De Rode Duivel benadrukte hij grote stappen heeft gezet in het maken van de juiste beslissingen tijdens wedstrijden. "Je kunt je techniek zoveel verbeteren als je wilt, maar als je niet de luciditeit hebt om de beste acties te maken, haal je er niet het maximale uit. Daarom voel ik me een betere speler dan toen ik nog in België speelde."

Op de vraag over zijn toekomst bij AC Milan reageerde De Ketelaere nuchter. "Er is nog tijd, we zitten nog in januari. Het enige dat ik weet is dat ik niet moet denken aan wat ik niet kan controleren. Ik moet alleen denken aan de volgende training en de volgende wedstrijd. Maar ik ben erg blij om hier bij Atalanta te zijn."