T1 De Mil voor Club Brugge – Westerlo: “Verleden afsluiten en punten pakken”

T1 De Mil voor Club Brugge – Westerlo: “Verleden afsluiten en punten pakken”

20 januari - 08:02
3

Rik De Mil, de voormalig assistent-trainer en interim-hoofdtrainer van Club Brugge, staat als bezoekend hoofdtrainer van KVC Westerlo tegenover zijn oude club. De Mil geeft aan dat hij denkt dat Club Brugge niet in staat is om hem met De Kemphanen te verrassen.

De Mil vertrok als assistent-hoofdtrainer van hoofdtrainer Ronny Deila naar Westerlo. De Mil blikt vooruit op de match in het Jan Breydelstadion. “Ik denk niet dat Club mij nog kan verrassen, anderzijds denk ik ook niet dat wij Club kunnen verrassen. Het zal sowieso een speciale wedstrijd worden”, citeert Het Belang van Limburg De Mil.

De Mil geeft aan dat hij altijd een erg goede band met de fans van Club Brugge heeft gehad. “Ik heb altijd een fantastische band gehad met de supporters en ik heb het gevoel dat die band er nog steeds is. Als ik in het stadion toekom, zal het even wennen zijn. Voor de aftrap moeten we dat verleden afsluiten en telt één ding: punten pakken”, deelt De Mil.

De Mil sluit af door aan te geven hoe belangrijk het is dat Westerlo met de juiste balans naar Club Brugge trekt. “Het laatste dat ik op het veld wil zien, is angst. Aan de andere kant is er het gevaar dat de spelers te enthousiast zijn om zich te tonen”, besluit De Mil.