UPDATE: ‘KAA Gent geeft Mitrovic niet op na weigeren voorstel door verdediger’

UPDATE: ‘KAA Gent geeft Mitrovic niet op na weigeren voorstel door verdediger’

18 januari - 08:08 Laatste update: 19 januari - 11:00
30

Volgens Spaanse media heeft KAA Gent een bod neergelegd bij ex-speler Stefan Mitrovic. De centrale verdediger van Getafe heeft het voorstel echter naast zich neergelegd.

De Servische international speelde van 2015 tot 2018 bij KAA Gent, eerst op huurbasis en vervolgens werd hij definitief overgenomen van SC Freiburg. Mitrovic maakte vervolgens een transfer naar het Franse Strasbourg en zit nu bij het Spaanse Getafe.

Daar heeft hij nog een contract tot het einde van het jaar, maar naar verluidt is de verdediger gelukkig bij Getafe. De 33-jarige Serviër speelde dit seizoen elf wedstrijden in La Liga waarin hij één keer kon scoren. KAA Gent hoopte op een terugkeer, maar dat lijkt er aldus niet aan te zitten komen.

Update: Gent gaat ondanks het afwijzen van het voorstel door Mitrovic nog een poging doen om de verdediger te halen. Mitrovic zou over voldoende financiële middelen beschikken om de Serviër toch over te halen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.