Boussaid zag Union-transfer door vingers glippen: Geweigerd door Utrecht

Boussaid zag Union-transfer door vingers glippen: "Geweigerd door Utrecht"

17 januari - 23:00
1

Aanvaller Othmane Boussaid is bezig aan een goed seizoen bij FC Utrecht. De Belgische jeugdinternational kon afgelopen zomer echter vertrekken, maar zag een transfer naar Union uiteindelijk niet doorgaan.

Boussaid is dit seizoen het meest onder de indruk van PSV. Zelf kwam hij niet in de openingswedstrijd van het seizoen niet in actie tegen de Eindhovenaren, omdat een transfer lonkte. "Ik zou eigenlijk een transfer maken, maar dat ging niet door", vertelt de 23-jarige aanvaller, die onthult naar welke clubs hij kon. "Union Sint-Gillis en Hull City. De club wilde me niet laten gaan", klinkt het in VP's Atlas Leeuwen, de Afrika Cup-show van VoetbalPrimeur.

De 23-jarige Boussaid, die werd opgeleid door Lierse maar in 2018 naar Utrecht vertrok, bleef bij de club. Daar is hij inmiddels een basispion en speelde hij dit seizoen dertien partijen voor. Daarin was hij goed voor één assist.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.