Vinícius zorgde voor woede bij Barcelona: Ik sla die klootzak kapot

Vinícius zorgde voor woede bij Barcelona: "Ik sla die klootzak kapot"

16 januari - 23:34
16

Het gedrag van Vinícius Junior tijdens de finale van de Supercopa heeft duidelijk op de zenuwen gewerkt bij Ferrán Torres. De aanvaller van FC Barcelona liet zich volledig gaan op de bank, zo is te zien op de beelden van Movistar.

In de finale van de Spaanse Supercopa won Real Madrid met 4-1 van aartsrivaal FC Barcelona. Vinícius provoceerde het Barça-publiek toen de Madrilenen al ruim op voorsprong stonden, onder meer door de 4-1 stand met zijn vingers te laten zien. Op de beelden is te zien hoe Torres zijn frustratie daarover uit tegenover ploeggenoot Pedri. "Als die klootzak iets tegen me zegt, sla ik hem kapot. Ik maak hem af", zegt Torres.

Vinícius was in de eerste helft al goed voor een hattrick, daarmee had Real Madrid de 4-1 overwinning grotendeels aan hem te danken. Na het duel sprak de Braziliaan met de pers over zijn provocaties. "Ik probeer kalm te blijven. Ik weet dat ik eraan moet werken. Ik praat te veel in het veld. Ik ben niet heilig. Ik wil een rolmodel zijn voor kinderen. Ik wil me verbeteren", aldus de vleugelaanvaller van Real.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.