OFFICIEEL: Mourinho is niet langer meer de trainer van Lukaku bij Roma

OFFICIEEL: Mourinho is niet langer meer de trainer van Lukaku bij Roma

16 januari - 10:00
27

AS Roma komt dinsdagochtend met groot nieuws: José Mourinho is met onmiddellijke ingang niet meer de trainer van de Romeinen. The Special One en zijn staf moeten plaatsmaken.

De ploeg van Romelu Lukaku laat op de officiële kanalen weten dat Mourinho het veld moet ruimen. In de Italiaanse media werd al wel een tijdje gespeculeerd over een mogelijk ontslag. Roma staat negende in de Serie A en presteert daarmee zeer ondermaats. Mourinho was sinds medio 2021 trainer van de Romeinen. 

Mourinho won met Roma de Conference League, door in de finale Feyenoord te verslaan. In 2023 haalde Roma onder zijn leiding de Europa League-finale. "We bedanken José namens ons allemaal bij AS Roma voor de passie en toewijding die hij heeft getoond sinds zijn komst naar de Giallorossi", zeggen eigenaren Dan en Ryan Friedkin. "We zullen altijd goede herinneringen bewaren aan zijn leiderschap, maar we geloven dat, in het belang van de club, onmiddellijke verandering nodig is."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.