Nieuwe T1 Shoffner bij Oostende: “Toch enthousiast, mooie traditie in België”

Nieuwe T1 Shoffner bij Oostende: “Toch enthousiast, mooie traditie in België”

15 januari - 23:05
4

Jamath Shoffner, de gloednieuwe hoofdtrainer van KV Oostende, vertelt over zijn nieuwe avontuur in de Challenger Pro League. Oostende verkeert momenteel in zowel sportief als financieel zwaar weer, de 45-jarige Amerikaan geeft aan dat hij zich hier bewust van is.

Shoffner geeft aan dat hij zich bewust is van het zware weer waar Oostende zich in bevindt. “Ik ben me er terdege van bewust dat de club zich momenteel in een moeilijke situatie bevindt. Toch ben ik erg enthousiast om hier te starten want deze club heeft toch een mooie traditie in het Belgische voetbal”, deelt Shoffner via de officiële kanalen van Oostende.

Shoffner zag Oostende stunten tegen Zulte Waregem in de Challenger Pro League. De Kustboys scoorden in de slotfase en wonnen met 3-2 van Essevee. “Een dikke proficiat ook aan de spelers en staf met het fantastische resultaat van gisteren. De staf heeft de afgelopen weken geweldig werk geleverd onder zeer uitdagende omstandigheden en ik kijk ernaar uit om met hen te blijven samenwerken”, vertelt Shoffner.

Shoffner sluit af door zijn voorganger succes te wensen bij de jeugd van Club Brugge. “Ik wens ook het allerbeste voor Michiel Jonckheere en video-analist Jarne Kesteloot bij het starten van hun nieuwe project in Brugge. Natuurlijk is het op dit moment geen makkelijke situatie maar ik hoop dat we allemaal samen aan hetzelfde zeel kunnen trekken en hard kunnen werken om de club vooruit te helpen”, besluit Shoffner.