Vrancken over wintermercato: “Groep KRC Genk samenhouden met één uitzondering”

Vrancken over wintermercato: “Groep KRC Genk samenhouden met één uitzondering”

15 januari - 07:35
7

KRC Genk heeft de stage in Benidorm afgerond. Coach Wouter Vrancken sprak met Het Nieuwsblad over de wintermercato die nog gaande is. Verschillende KRC Genk-spelers worden in verband gebracht met een transfer.

Paintsil, Munoz en Arteaga worden allemaal genoemd voor een uitgaande transfer tijdens de wintertransferperiode. De geruchten hebben alvast geen impact gehad op de spelersgroep, vindt Vrancken. “Helemaal niet. Ik weet dat er bepaalde dingen bewegen, maar ik ga ervan uit dat we deze groep kunnen samenhouden", citeert Het Nieuwsblad.

Arteaga lijkt op weg naar thuisland Mexico. “Misschien met uitzondering van Arteaga. Maar ook hij zal zich tot het allerlaatste moment helemaal geven voor KRC Genk, dat heeft hij hier op elke training en tijdens de twee oefenmatchen getoond. Daar heb ik enorm veel respect voor. Ik zag geen enkele speler die op de rem ging staan, dat stemt me gelukkig.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.