Gheysens kondigt nog transfergeweld aan bij Antwerp: Serieus wat geld

Gheysens kondigt nog transfergeweld aan bij Antwerp: "Serieus wat geld"

12 januari - 20:03
25

De voorbije dagen werd er heel wat geschreven over Royal Antwerp FC en de mogelijke financiële problemen. De kapitaalsinjectie bleef uit, al gaf eigenaar Paul Gheysens recent aan dat er een kapitaalsinjectie is gekomen. Ook transfers komen er nog.

De kapitaalsinjectie is er ondanks de betalingsproblemen voor eigen werknemers recent nog gekomen, maar de inkomende transfers blijven voorlopig uit. Toch heeft Gheysens bij De Tijd aangegeven dat er nieuwelingen op komst zijn. Al moet The Great Old dan eerst verkopen.

"Eind januari komt er geld binnen en is er geen vuiltje meer aan de lucht", is Gheysens duidelijk. "We onderhandelen over verschillende transfers die serieus geld moeten opbrengen", geeft de eigenaar van Antwerp aan.

Vooral Arthur Vermeeren moet veel geld gaan opleveren. De achttienjarige middenvelder werd gelinkt aan heel wat buitenlandse clubs en moet The Great Old minstens dertig miljoen euro kosten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.