'PSV krijgt nul op rekest: International weigert aanbod en aast op transfer'

'PSV krijgt nul op rekest: International weigert aanbod en aast op transfer'

11 januari - 10:40

Joey Veerman heeft de aanbieding van PSV naast zich neergelegd, meldt ESPN. De Eindhovense club heeft de 25-jarige middenvelder een nieuw contract voorgeschoteld, maar Veerman heeft het aanbod geweigerd.

Veerman ligt nog tot de zomer van 2026 vast in Eindhoven. PSV was voornemens om zijn verbintenis open te breken en te verlengen. 'Veerman weigert dit aanbod en de kans is groot dat hij komende zomer een stap naar een buitenlandse club gaat maken', klinkt het. Het weigeren van Veerman is een forse tegenslag voor PSV. Met een langere contractduur kan de club meer voor de geboren Volendammer vragen.

Een winters vertrek van Veerman lijkt uitgesloten, stelt het medium. Technisch directeur Earnest Stewart heeft meerdere malen benadrukt in januari geen grote transfers te willen doen en de selectie zoveel mogelijk intact te willen houden. PSV is hard op weg naar het eerste kampioenschap sinds 2018 en staat in de achtste finales van de Champions League.

PSV nam Veerman in januari 2022 voor zes miljoen euro over van sc Heerenveen. Inmiddels wordt zijn marktwaarde getaxeerd op 24 miljoen euro. Veerman speelde tot dusver honderd officiële wedstrijden voor de Eindhovenaren. Daarin scoorde hij twintig keer en was hij 33 keer aangever.