'Opnieuw slecht nieuws Antwerp, 'Tijdelijke cashflowproblemen' bij The Great Old'

'Opnieuw slecht nieuws Antwerp, 'Tijdelijke cashflowproblemen' bij The Great Old'

11 januari - 10:22 Laatste update: 10:44
68

Het nieuwe jaar is tot nu toe niet goed begonnen voor Royal Antwerp FC, er wordt nu gemeld dat Antwerp last heeft van 'Tijdelijke cashflowproblemen', deelt Het Laatste Nieuws. Er wordt binnen de club gewerkt aan een oplossing. Het is het volgende mindere nieuws voor Antwerp nadat eerder bekend werd gemaakt dat de schorsing van Technisch Directeur Marc Overmars wereldwijd wordt gemaakt door de FIFA.

De tijdelijke cashflowproblemen betekenen dat uitbetalingen van facturen en de eindejaarspremies tot nader order zijn uitgesteld bij Antwerp. Dit wordt duidelijk gemaakt uit interne mails bij de kampioen van de Jupiler Pro League.

Antwerp deelt in de interne mail aan de werknemers, de zelfstandige partners en de leveranciers dat de club er alles aan doet om hen zo snel mogelijk uit te betalen. Antwerp geeft de volgende redenen voor de tijdelijke cashflowproblemen: Tegenvallende resultaten Champions League, de voorwaarden voor Belgische en Europese voetballicentie en de Financial Fairplay regels.