Gewilde Delorge spreekt over toekomst bij STVV en transfer: “Dat is cruciaal”

Gewilde Delorge spreekt over toekomst bij STVV en transfer: “Dat is cruciaal”

11 januari - 09:12

Mathias Delorge is dit seizoen helemaal doorgebroken bij Sint-Truiden VV. De 19-jarige middenvelder is een sterkhouder en het Duitse Eintracht Frankfurt werd al genoemd voor een transfer.

Tegenover Het Belang van Limburg laat het talent zich uit over zijn toekomst. “En voor mij is daar niets aan veranderd. Het is mooi dat zo’n ploegen aan je denken, dat is altijd een leuk compliment. Maar ik wil dit seizoen nog een heleboel wedstrijden op dit niveau spelen en daarna zullen we wel zien. Maar in het voetbal mag je natuurlijk nooit nooit zeggen.”

Delorge wil vooral spelen en zal dat ook bij STVV blijven doen. “Op mijn leeftijd is het vooral cruciaal om ervaring op te doen en wedstrijden te spelen. Ik ben zo blij als een kind als ik op het veld kom en een bal zie liggen. Ik wil voetballen, als ik dat doe ben ik dolgelukkig. Ik zou het vreselijk vinden om ergens op de bank te moeten gaan zitten.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.