De Ketelaere schakelt met Atalanta werkgever AC Milan uit in de beker

De Ketelaere schakelt met Atalanta werkgever AC Milan uit in de beker

11 januari - 07:00 Laatste update: 09:54
1

Charles De Ketelaere speelde in de Italiaanse beker met Atalanta tegen ex-club, maar nog steeds wel werkgever AC Milan. Uiteindelijk werd het 1-2 voor CDK en consorten. AC Milan is daardoor uitgeschakeld in de Italiaanse beker.

Rafael Leao zorgde op slag van rust voor de openingstreffer, maar wie dacht dat die goal de laatste voor rust was, kwam bedrogen uit. Koopmeiners stond aan het einde van een aanval die direct na de aftrap werd opgezet en dus stond het nog geen minuut later weer gelijk.

Na rust was de honger van Koopmeiners nog niet op. Na een uur spelen ging de bal op de stip voor Atalanta en de Nederlander schoot het cadeautje onberispelijk binnen. Atalanta bleef de voorsprong daarna vast houden en Milan moest zelfs nog een rode kaart slikken. Voor het spel had dit geen gevolgen, want reservekeeper Antonio Mirante kreeg de rode prent. Het bleef 1-2, waardoor Reijnders met Milan is uitgeschakeld in de Italiaanse beker.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.