'PSV wil Vertessen houden, maakt nog geen werk van target bij Man United'

'PSV wil Vertessen houden, maakt nog geen werk van target bij Man United'

10 januari - 23:12

PSV wil voormalig Union SG-aanvaller Yorbe Vertessen graag behouden. Daarom gaat PSV voorlopig geen werk maken van Man United-speler Facundo Pellistri. Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdagavond. Wanneer het lukt om Vertessen te behouden, dan is de Uruguayaan niet nodig.

Fabrizio Romano kwam enkele dagen terug met het nieuws dat PSV interesse zou hebben in een huur van Pellistri. De aanvaller van Manchester United mag, al dan niet tijdelijk, op zoek naar een andere club. PSV zou in gesprek zijn gegaan met de ploeg van Erik ten Hag, maar voorlopig gaan ze dus geen werk maken van zijn komst. Dit hangt dan weer samen met een mogelijke transfer van Vertessen.

Vertessen wil namelijk wel vertrekken uit Eindhoven, maar PSV werkt tot nu toe niet mee. Union Berlin zou het meest concreet zijn voor de aanvaller, maar de Duitsers hebben nog niet genoeg geboden. De club uit de Duitse hoofdstad is bereid om vijf miljoen euro totaalprijs te betalen, maar de Eindhovenaren gaan daar niet mee akkoord. Vertessen zelf ziet de stap in ieder geval wel zitten.